Mikä on Cetilar® valmisteiden vaikuttava ainesosa?

Cetilar®-valmisteiden vaikuttava ainesosa koostuu patentoidusta CFA-yhdisteestä, joka sisältää setyloituja, kasviperäisiä rasvahappoja. Koostumus on sama kuin solujemme solukalvoissa ja nivelkalvoissa.

Miten Cetilar® vaikuttaa?

Cetilar®-valmisteiden setyloidut rasvahapot imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti ihon läpi ja palauttavat solukalvon fosfolipidirakenteen ja toiminnan mekaanisesti. Tämä parantaa nivelten liikelaajuutta ja toimintaa sekä vähentää nivel-, lihas- ja jännekipuja.

Miten Cetilar® valmisteen rasvahapot imeytyvät ihon läpi?

Setyloitujen rasvahappojen molekyylipaino on alle 500 Da. Tämä, sekä lipofiilisyys parantavat vaikuttavan ainesosan ihonläpäisykykyä. CFA imeytyy passiivisesti kohti pienempää pitoisuutta.

Kuinka usein minun pitää käyttää Cetilar® valmistetta?

Voidetta käytetään hoidettavalle alueelle kahdesti päivässä. Teippi tai laastari vaikuttaa kahdeksan tunnin ajan. Voit vaihtaa lyhyen tauon jälkeen uuden teipin tai laastarin.

Millaisiin vaivoihin voin käyttää Cetilar® valmisteita?

Cetilar® on tarkoitettu nivel-, jänne tai lihasoireiden hoitoon. Esimerkiksi nivelrikko-oireisiin tai jännealuidenongelmiin, kuten tenniskyynärpää.

Voinko käyttää Cetilar® valmisteita kuntoilun aikana?

Kyllä. Poista teippi tai laastari suihkun, kylvyn tai saunan ajaksi. Teippi ja laastari on kertakäyttöinen.

Voinko käyttää niveltukia tai muita sidoksia Cetilar® valmisteiden päällä?

Cetilar®-voide ei ole lämmittävä tai viilentävä. Anna voiteen imeytyä hyvin. Sen jälkeen voit käyttää niveltukia tai sidoksia hoidettavalla alueella. Teipin ja laastarin kanssa emme suosittele käytettäväksi em. Tuotteita. Teippiä voi käyttää myös toiminnallisena urheiluteippinä.

Voinko käydä uimassa Cetilar® valmisteiden kanssa?

Anna voiteen imeytyä ja sitten voit mennä uimaan. Suihkun, saunan ja kylvyn ajaksi on hyvä poistaa teippi tai laastari.

Olen ammattiurheilija. Voinko käyttää Cetilar® valmisteita?

Kyllä. Cetilar® on Play Sure Doping Free sertifioitu tuote.

Voinko käyttää Cetilar® valmisteita auringossa?

Kyllä. Cetilar®-valmisteiden käytölle ei ole vasta-aihetta auringonvalosta.

Miten annostelen Cetilar® voidetta?

Annostele sopiva määrä hoidettavalle alueelle. Polven alueelle riittää keskimäärin 3-5 cm pituinen määrä. Annostele kahdesti päivässä.

Kuinka pian Cetilar® auttaa oireisiini?

Kipu on yksilöllinen asia. Ja se voi johtua erilaisista syistä. Julkaistuissa tutkimuksissa on näytetty esimerkiksi polven nivelrikkopotilaiden hyötyneen jo viikon mittaisesta annostelusta.